• Emisioni Impakt 67/ Forumet Rinore Zgjedhjet dhe situata politike ne vend
  • IMPAKT 66 - Ku perfunduan 1400 kontenieret me mbetje te rrezikshme
  • IMPAKT 65 - Ish te perndjekurit krijojne partine e tyre
  • Islamofobja Alma Lama do denoj Arian Agushin per kete kenge fenomenale. Ky eshte inkuizicion kishtar, lufte kunder artit dhe lirise se fjales
  • Skandal: Varreza masive me 796 foshnje në Irlandë, vepër e murgeshave
  • Katolikët dhe Ibrahim Rugova ishin kundër luftës së UÇK-së
  • Sot
  • 7 Dite
  • 30 Dite
+ Me shume