• 5 vendet më radioaktive në tokë Jo vetëm që jemi të ndërgjegjshëm për të, por jemi të zhytur në një pishinë të madhe radioaktive që quhet Tokë. Ja pesë vendet më radioaktive të planetit dhe njerëzit që jetojnë aty, pavarsisht nga gj Me shume

  • Sot
  • 7 Dite
  • 30 Dite
+ Me shume