• Të profilizosh islamofobët Në Amerikë, Islamofobia është frika dhe urrejtja e Islamit dhe muslimanëve që mbizotëron në mesin e amerikanëve të krishterë dhe hebrenj. (Ateistët që vënë në dyshim vetë nocionin e fesë kanë ndoshta Me shume

  • Sot
  • 7 Dite
  • 30 Dite
+ Me shume