8 marsi: ja çfarë degjenerimi u mëson Amerika kosovarëve

ID:19791
Published 10 Mars 2017


Organizta kosovare 2.0 e paguar nga Amerika ka publikuar një video me rastin e 8 marsit që për ironi ka marrë rreth 290.400 shikime deri më tani.

Videoja në fjalë nuk është ndonjë urim special për gratë e kosovës, as ndonjë dhuratë por Amerikanët përmes organiztës degjenerate Kosova2.0 u mëson grave kosovare se si të rebelohen ndaj burrave të tyre, dhe se si jeta me një lezbike mund të jetë më e mirë.

Kjo video sigurisht që nuk është një video e rastësishme, por e mirëmeduar për efektet që mund të sjellë ajo në shoqërinë tradicionale kosovare, ku në këtë video shihen qartë nota të ashpra që këto gra të paguara bëjnë.

Amerikanët në kosovë po bëjnë atë që bënë francezët në Algjeri, duke ndërtuar aleancë me rrëspi kundër rezistencës algjeriane.

Videoja bëhet shqetësuese sepse mëson se si vajzat e reja duhet të dalin në klabe të natës, dhe se nuk duhet të shqetësohen aspak për ato që do të ndodhin natën.

Amerika në Kosovë ka shumë për t’u mësuar femrave kosovare, sepse si një shtet i ri duhet tu mësojë edukimin e brezave të ardhshëm dhe jo degjenerimin dhe degradimin e familjes ku gruaja tanimë e rebeluar mund të sjellë shkatërrimin e familjes.//Gazeta Impakt (copyright)

 
 

Share on Facebook Share on Twitter