Çmendet katolikja Mesilda Doda: bën thirrje për xhihad në Maqedoni

ID:19917
Published 12 Mars 2017


Deputetja  katolike e PDIU-së  Mesilda Doda gjatë një takimi me PDIU-në ka vijuar duke bërë deklarata ekstremiste në lidhje me shtetin Maqedonas.

Mesilda Doda ka bërë thirrje për luftë të armatosur kundër shtetit Maqedonas nga shqiptarët, dhe shpalljen e mëvetësisë.

Shteti i Maqedonisë tanimë dihet ndërkombtarisht që është një shtet i pavarur dhe sovran, i cili aspiron për tu futur në organizatat ndërkombëtare, por ky fakt nuk egziston për deputeten ekstremiste Mesilda Doda e cila bën thirrje për luftë mes shteteve ballkanike.

Me deklaratat e saj ekstremiste Mesilda Doda po shkel ligjet ndërkombëtare, dhe ligjet që janë kundër terrorizmit.

Nuk është hera e parë që Doda bën këto deklarata ekstremiste ndaj një shteti tjetër, dhe i fton shqiptarët për kryengritje të armatosur.//Gazeta Impakt 

 
 

Share on Facebook Share on Twitter