Mulla Osmani denoncon dhurimin e mijëra eurove të taksapagueseve kosovare ndaj Vatikanit

ID:20228
Published 20 Mars 2017


Shteti kosovar ndërsa diskriminon Islamin i jep mijëra euro nga xhepat e fukarejve kosovarë mafies katolike në Kosovë. Fondet që i jepen Caritasit më pas përfundojnë nëpër institucione sikur Don Bosco ku pedofilët katolikë kroat dhe italianë abuzojnë me femijët e Kosovës. Këtë shqetësim e ka ngritur në një status ne facebook edhe Mulla Osmani, hoxha i njohur nga Kosova.

Më poshtë statusi i tij i plotë:

'Te nderuar miq shikojeni se me qfare DREJTESIE ndahet buxheti komunal dha ai shtetrore LAIK ne emer te Humanizmit dh e Patriotizmit.Une e shikova se ne komune e Drenasit per VITIN 2015/2016 ndarjen per OJQ e drenasit dhe ma ra ne sy kjo : OJQ KOSOVAR CATOLIC CHURCH CARITA i dhurohen hiq me pak se 54,600.00 euro, ndersa per KBI asnje cent.
Ky eshte shteti i se drejtes ..... !!!!!!!???????'
https://zqm.rks-gov.net/…/Final%20Report%20on%20Funding%20N…

No

/Gazeta Impakt

 
 

Share on Facebook Share on Twitter