Ekskluzive/ Vijon Skandali në Has: ja si ka kaluar ndihma ekonomike

ID:20256
Published 20 Mars 2017


“Gazeta Impakt” prej ditësh ka denoncuar atë që po ndodh në Has me ndihmën Ekonomike ku sipas burimeve të sigurta, kjo ndihmë është përgjysmuar pa asnjë njoftim.

http://ëëë.gazetaimpakt.com/lajm/20221/ekskluzive-skandal:-bashkia-has-quan-banoret-mbeturina/

http://ëëë.gazetaimpakt.com/lajm/20175/skandal-si-po-tallet-shteti-me-banoret-e-hasit:-ndihma-ekonomike-skandaloze/

“Gazeta Impakt” ka vijuar edhe sot interesimin mbi këtë çështje dhe ka arritur në rezultate mjaft shqetësuese, ku Bashkia Has ka kaluar ndihmën ekonomike të përgjysmuar pa vendim të këshillit Bashkiak.

“Gazeta Impakt” ka pyetur Kryetarin e Komisionit të Ndihmës Ekonomike në Has, zotin Miftar Dauti I cili shprehet se kjo gjë është një shkelje e plotë me ligjin, dhe se këto janë pazaret e Kryetarit të Bashksië Has Adem lala dhe kryetarit të këshillit bashkiak Has.

//Gazeta Impakt

 
 

Share on Facebook Share on Twitter