Piktorja ruse vjen në Tiranë

ID:20340
Published 22 Mars 2017


Në edicionin e dytë të Biennales Ndërkombëtare të Akaurelit 2nd Tirana International Watercolor Biennale, që po zhvillohet këto ditë në Tiranë, merr pjesë me një pikturë të bukur edhe akuarelistja ruse Olga Litvinenko, e cila vjen nga Shën Petërburgu dhe deri tani ka prezantuar veprat e saj në ekspozita të shumta në vende të ndryshme të botës.

Në kuadër të Biennales Olga zhvilloi gjithashtu një masterklas te Qendra për Hapje dhe Dialog (COD) pranë Kryeministrisë dhe u takua me Ambasadorin rus në Tiranë Aleksandër Karpushin, me të cilin diskutuan për rëndësinë e dialogut kulturor Rusi-Shqipëri.


 
 

Share on Facebook Share on Twitter