Erdogan trondit sërisht/ Unë jam diktatorë ju jeni…

ID:20418
Published 24 Mars 2017


Recep Tayyip Erdogan presidenti turk ka vijuar akuzat e tij ndaj liderve Europianë, që kanë javë që vijë duke u ashpërsuar nga dita në ditë.

Në një deklaratë të fundit Erdogan u është përgjigjur të gjithë liderve europian që e quajnë atë “Diktatorë”.

“Ju mund të më thërrisni diktator, por unë nuk kam të drejtë t’ju quaj ju fashistë apo nazisitë?”,- u shpreh ai gjatë një interviste për CNN turk.

Ai u shpreh se pas referendumit të 16 prillit Turqia do të rishikojë marrëdhëniet politike dhe administrative me vendet e Europës.//Gazeta Impakt
 
 

Share on Facebook Share on Twitter