Komuniteti grek feston pavarsinë e Greqisë në Himarë

ID:20472
Published 25 Mars 2017


Përvjetori i pavarsisë së Greqisë është festuar edhe në vendim tonë, konkretisht ne Himarë nga komuniteti grek atje, ku kanë ngritur edhe flamurin frek në mes mes të Himarës.

“Επιστρέφει στην πατρίδα, η ελληνική σημαία. Παρέλαση Ελληνική σημαία στη Χιμάρα, για την εθνική εορτή της Ελληνικής Δημοκρατίας, από Έλληνες μαθητής του , «Όμηρος» τησ Χειμαρρασ.

FLAMURI GREK NE HIMARE, RIKTHEHET ZYRTARISHT NE SHTEPI

FESTA KOMBETARE E GREQISE, KA PERFSHIRE GJITHE HIMARE, NXENESIT E SHKOLLES GREKE OMIROS, PERSHENDETEN DHE RESPEKTUAN EDHE SHQIPERINE POR NE VECANTI GREQINE.” Ka qënë ky statusi në facebook i komunitetit himariot, pas festës së organizuar në nder të ditës së Pavarsisë.//Gazeta Impakt

 

 
 

Share on Facebook Share on Twitter