Protestat në mbështetje ndaj Trump shndërrohen në dhunë në Kaliforni

ID:20524
Published 27 Mars 2017


Burimet informative kanë bërë të ditur se në protestat e mbështetjeve ndaj presidentit të Amerikës në Amerikës, janë shndërruar në përleshje të dhunshme.

Agjencia e lajmeve IRNA njoftoi se mbështetësit e Donald Trump në këto protesta në Kaliforni janë përleshur me një grup protestuesish që kundërshtonin politikat e Donald Trump. Situata është përshkallëzuar shumë saqë forcat e policisë dhe të sigurisë janë detyruar të ndërhyjnë për ta qetësuar situatën. Në këtë protestë kanë marrë pjesë rreth 2000 protestues. Gjatë këtyre protestave janë arrestuar disa protestues.


 
 

Share on Facebook Share on Twitter