Pakistanit: Pranimi i komandës së Arabisë Saudite në koalicion, nuk do të thotë pjesëmarrje në luftën e Jemenit

ID:20526
Published 27 Mars 2017


Ministri i mbrojtjes së Pakistanit ka deklaruar se pranimi i komandës së Arabisë Saudite në koalicion, nuk do të thotë se Pakistani merr pjesë në agresionin ushtarak kundër Jemenit.

Agjencia e lajmeve Fars njoftoi se Khaxhe Asef, ministri i mbrojtjes së Pakistanit, ka deklaruar se qeveria e Pakistanit nuk kundërshton në asnjë mënyrë faktin se Rahil Sharif ka pranuar që Arabia Saudite të drejtojë komandën e koalicionit. Pakistani ka marrëdhënie të mira me Arabinë Saudite dhe ne nuk dëshirojmë që këto marrëdhënie të përballen me sfida. Pranimi i këtij fakti nuk do të thotë se Pakistani merr pjesë në agresionin ushtarak kundër Jemenit,- ka thënë ndër të tjera Khaxhe Asef, ministri i mbrojtjes së Pakistanit.


 
 

Share on Facebook Share on Twitter