Gratë myslimane mblidhen për viktimat e sulmit terrorist në urën e “Westminster”

ID:20531
Published 27 Mars 2017


Gratë myslimane kanë kapur duart dhe janë përkulur për pesë minuta në nder të viktimave të sulmit terrorist në urën e “Westminster” në Londër. Reth 100 gra morën pjesë në vigjilje për të kujtuar viktimat e terrorizimit ku dhjetëra njerëz u shtypën me makinë nga terroristi Khalid Masood të merkurën e kaluar. Ata qëndruan krahë për krahë  duke kapur duart me njëra- tjetrën të veshura me veshje tradicionale islamike  ngjyrë blu për të simbolizuar paqen dhe shpresën.

 
 

Share on Facebook Share on Twitter