Ekstremisti Ramiz Lladrovci kërkon të ndalojë shaminë në Drenas

ID:20533
Published 27 Mars 2017


Kryetari i komunës së Drenasit, ekstremisti Ramiz Lladrovci ka nisur hartimin e një rregjullorjeje pa marrë lejen e Ministrisë së Arsimit në Kosovë, kun ë këtë rregullore veç të tjerash vajzat nuk mund të mbajnë shami në shkolla.

Kjo rregullore sigurisht që është në shkelje me ligjet e Kosovës sepse nuk i takon komunës që të marrë vendime dhe urdhëra dhe të hartojë dokumenta (rregullore) për sistemin arsimor, pasi kjo është kompetencë e MAS.//Gazeta Impakt

 
 

Share on Facebook Share on Twitter