• Islamofobja Alma Lama do denoj Arian Agushin per kete kenge fenomenale. Ky eshte inkuizicion kishtar, lufte kunder artit dhe lirise se fjales

 • Skandal: Varreza masive me 796 foshnje në Irlandë, vepër e murgeshave

 • Katolikët dhe Ibrahim Rugova ishin kundër luftës së UÇK-së

 • Shqyhet dhe përdhoset flamuri turk në Prizren

 • Satanistja Hillary Clinton

 • Muxhahidinët iranianë kapin me zor femrat rrugëve të Tiranës

 • Pas fjalimit në Dibër, Sadri Abazin e propozojnë negociator me BE-në

 • Senatori John McCain pranonte krimet e tij kunder popullit te Vietnamit ne 1969

 • Perse Gylen akuzohet per tentativen e grushtit te shtetit

 • Vrasjet e Toni Blerit

 • Historiani turk shan Skëndërbeun në mes të Shqipërisë: vrasës i të pafajshmëve, si terroristët e PKK!

 • Nata e palestines pjesa 3

 • Nata e palestines pjesa 1

 • Nata e palestines pjesa 2

 • Mbrojtja e Verdi Moraves ne gjyqin e xhihadisteve 3

 • Deshmia e Genci Abdurrahim Balles ne gjyqin e xhihadisteve

 • Hijab and Slavery, the Clumsy Comparison

  This French minister just compared women in hijab to slaves.

  Posted by AJ+ on Thursday, March 31, 2016

  Ministrja franceze krahason muslimanet me shami me skllavet

 • Si reagojnë shqiptarët kur dhunohet një femër?!

 • Shtet FASHIST

  Shtet FASHIST

  Posted by Qytetarët Për Parkun on Monday, March 7, 2016

  Shtet FASHIST

 • Opinion/Muxhahidinët në Shqipëri

 • Ja si u rrënua rrethoja e kryqit dhe bazamenti