• Emisioni Impakt 67/ Forumet Rinore Zgjedhjet dhe situata politike ne vend

 • IMPAKT 66 - Ku perfunduan 1400 kontenieret me mbetje te rrezikshme

 • IMPAKT 65 - Ish te perndjekurit krijojne partine e tyre

 • Impakt 64 - Sorosi dhe ndikimi i tij ne Shqiperi

 • Impakt 63 - Kush po e shkaterron fshatin Zharrez

 • IMPAKT 62 - Debati per plehrat, shoqeria civile nen kercenim

 • Emisioni Impakt 61 - Protesta Lu dhe Vlahutin flasin me gjuhen e Edi Rames

 • VELIERA, a po shkaterrohet trashegimia kulturore ne Durres?

 • Gazetaria Sot

 • IMPAKT 58 - Shau Trumpin. Rama ne udhekryq.

 • IMPAKT 57 - Punetoret si po trajtohen ne Shqiperi

 • IMPAKT 56 - Islami dhe Moda

 • IMPAKT 55 - Muxhahedinet Iranian ne Shqiperi interviste ekskluzive me Anne Singleton

 • IMPAKT 54 - Islami dhe te rinjte

 • IMPAKT 53 - Çfare fsheh Beqaj pas koncesioneve te laboratoreve?

 • IMPAKT 52 - Call Center-at. Cfare ndodh nese mbyllen?

 • IMPAKT 51- Banoret e bregut te lumit permbyten, pushteti i harron

 • IMPAKT 50 - Te arrestohesh per Izraelin

 • IMPAKT 49 - Angazhimi i te rinjve ne organizatat rinore

 • IMPAKT 48 - SHBA ne doren e Trampit. A do debohet Sorosi dhe Rama nga Shqiperia?

 • IMPAKT 46 - Te arrestohesh per terrorrizem